par
Foto: Shutterstock

Dežurni lekari na VMA zbrinuli su u sredu kasno uveče ženu koja se, po svemu sudeći, povredila tokom seksualnog odnosa.

Ona nije htela da iznosi pojedinosti svog povređivanja, pa je samo naglasila da se to desilo „dok je stezala muža zbog prevelike ljubavi“, ali je bilo više nego jasno da su imali intiman odnos. Kako je detaljnije objasnio pukovnik prof. dr Ivan Marjanović sa VMA, u bolnici se pojavila žena srednje životne dobi i mršave konstitucije zbog bola u blizini rebara.

- Pacijentkinja koja je došla na pregled požalila se na bol kod spoja rebara i grudne kosti. Na pitanje kako se povredila, rekla je da je zbog prevelike ljubavi jako stegla svog supruga i da se tad javila bol. Ustanovili smo da nema preloma i dali smo joj terapiju uz savet da ljubav ne mora da bude snažna, već i malo nežnija - opisao je dežurni hirurg dr Marjanović za RTS.

A da se prilikom erotskih igrarija dese s vremena na vreme i situacije koje bi, da nisu tužne ili opasne po zdravlje, bile smešne, svedoče brojni medicinski i policijski slučajevi.

- Mladić i devojka su prilikom seksa koristili seksualne igračke, a jedna od njih je bila i rešetka koja se navuče na penis. Nešto tu nisu dobro uradili, njemu se penis zaglavio, pa smo morali rešetku da uklonimo intervencijom - ispričao nam je za jedan od slučajeva iz svoje prakse urolog dr Aleksandar Milošević, i dodao da je u njegovu ordinaciju ušao i mladić kome je atrofirao vrh penisa.

- Želeo je da produži penis i svakodnevno je na njega kačio tegove. Toliko je oko njega stezao traku na kojoj su tegovi visili da mu je vrh bukvalno atrofirao - ispričao nam je dr Milošević.

Jedan od bizarnijih slučajeva koje su, ima tome dvadesetak godina, rešavali inspektori Petog odeljenja beogradske policije za požare i eksplozije, vodio se pod šifrom „vaginalna eksplozija“, kada je ženi iz Lazarevca eksplodirao dezodorans u vagini! Slučaj je zapao dvojici starijih, iskusnih inspektora, koji su odmah pohitali u bolnicu da uzmu izjave od aktera. Nesrećna žena je i više nego sarađivala jer je do detalja objasnila kako su ona i muž gledali erotski film, da su se strasti rasplamsale, a ljubavni čin se završio pravom eksplozijom.

- Tokom ljubavnog zanosa menjali smo poze i počeli smo da eksperimentišemo kao par sa ekrana! U jednom trenutku suprug je počeo da mi gura bočicu dezodoransa tamo dole, znate. Osećaj je bio lep i taman na vrhuncu zanosa nešto je puklo! Osetila sam strahovit bol. Čula sam supruga kako viče: „Da li si dobro? Dezodorans je eksplodirao”. Pokušao je da izvuče ostatke boce, ali je bol bio mnogo jak i počela sam da krvarim. Odveo me je u bolnice, gde sam odmah operisana - tim rečima je povređena žena objasnila kako joj je ljubavna igra umalo došla glave.

Tragični završetak

- Početkom dvehiljaditih imali smo slučaj da je muž osumnjičen za ubistvo svoje supruge. Na kraju se ispostavilo da se žena ugušila prilikom seksa, i to komadićem pljeskavice koju je jela neposredno pre nego što su vodili ljubav. Od udara tela o telo zalogaj se popeo u dušnik, muž je bio ubeđen da ona teško diše zbog strastvene ljubavne igre, ali se sve kobno završilo - seća se inspektor koji je bio na uviđaju.

Da seks može kobno da se završi, primer je i slučaj iz 2012. godine, kada je drvoseča B. K. (33) iz okoline Smedereva, koji je uhapšen zbog sumnje da je u stanu u Beogradu tokom seksualnog odnosa udavio Beograđanku S. V. (48), profesorku klavira, oslobođen optužbi jer se ispostavilo da je žena umrla prirodnom smrću.

- Ja sam je ubio. Volim da u toku seksualnog odnosa držim ženu za podbradak. Ja sam je ugušio i mislim da je zato umrla - tim rečima počeo je svoju priznanje B. K. u beogradskoj policiji.

Međutim, rezultati obdukcije su pokazali da je nesrećnoj ženi koju je našao preko oglasa u kojem je ona nudila seksualne usluge pozlilo tokom odnosa i da nije umrla od povreda nanetih tokom vođenja ljubavi, što je iznenadilo i samog momka. U izveštaju obdukcije navedeno je da smrt nije prouzrokovana stiskom za podbradak, već je nesrećna žena dobila srčani udar.

Nalaz lekara se poklapao sa tvrdnjama povređene žene jer su u vagini bili delovi lima, a inspektorima je bilo čudno što lekar nije bio nimalo iznenađen kada je čuo da je ženi eksplodirao dezodorans tamo gde mu nije mesto.

- Lekar nam je rekao da se to često dešava. Ispričao nam je da su lekari svašta vadili iz ženskih intimnih delova. Kroz šalu im je kazao da svojim pacijentkinjama daje savete da umesto flaša i konzervi koriste krastavac i tikvice, jer su prirodni i ne mogu da eksplodiraju! Kad smo ovo čuli, rekao sam kolegi: „Ajde, idemo odavde, ovaj je još luđi!“ - ispričao je naš sagovornik.

Čajna kobasica gde joj nije mesto

Da i muškarci guraju razne stvari gde im nije mesto, govori podatak iz jedne prestoničke bolnice u kojoj je urolog iz analnog otvora muškarca izvukao štap čajne kobasice!

- Slučaj se dogodio 90-ih godina, kada su u bolnicu došli muž i žena zahtevajući pomoć. Snuždeni muž je objašnjavao da mu je u rektumu zapelo nešto što njegova supruga nije mogla da izvadi - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, muž je prvo ispričao da je slučajno seo na čajnu kobasicu, a potom je priznao da mu je „žena to ugurala tokom igre“.

- Mnogo je takvih priča iz lekarske i policijske prakse. Tako smo iz vagina i rektuma vadili od hemijske olovke do dečjih igračaka. Rešimo problem, a njih posavetujemo da ipak ne pokušavaju da ponove ili da improvizuju ono što vide u erotskim filmovima - rekla nam je ginekolog iz jedne privatne klinike.

D. Nikolić

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading