sud
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tako se u grupu na Fejsbuku "Pravna pitanja" obratila jedna žena iz Srbije koja je svojim pitanjem šokirala sve. 

"Treba mi pravni savet, imam dete i namerno sam ga prijavila na pogrešnog oca. Nakon 10 godina izdržavanja deteta bez problema, zvao je i tražio dete da uradi DNK test tvrdeći da ga preci muče izdržavajući dete koje nije njegovo. Bila sam šokirana i pokušavala sam da budem hrabara i pristala znajući da ću se opravdavati. Njemu je ponestalo strpljenja pa se obratio sudu", napisala je članica grupe "Pravna pitanja" na Fejsbuku, a potom je objasnila da je dva puta lažirala testove za utvrđivanje očinstva.

"Sada je problem u tome što je tip otišao na sud za decu radi roditeljskog prava, a ja odbijam jer znam da će testirati dete u mom odsustvu. Koja su moja zakonska prava da zaštitim sebe i dete? Imam dva pozitivna lažna rezultata kod sebe, da li da kažem sudu da je on taj koji je ublažio rezultate pošto imam dva pozitivna rezultata samo da bih zaštitila sebe? Mogu li da pokrenem postupak protiv njega ako testira moje dete bez moje dozvole?", nizala je neočekivane stvari, a potom je usledio i najveći šok:

"Imajte na umu, ja živim sa biološkim ocem, ali on nije znao da je on biološki otac, rekla sam mu kada mi je trebao novac da podmitim službenika za održavanje i on me takođe štiti", završila je na kraju. 

Ova objava je dobila mnoštvo komentara, a osim onih koji su pokušali da joj udele bilo kakav savet, bilo je i onih koji nisu verovali u verodostojnost njene priče. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading