pakt studio
Foto: Promo/pakt studio

Kompanija „Dunav osiguranje“ predstavlja se na 45. Međunarodnom sajmu turizma, koji se ove godine održava u Beogradu od 22. do 25. februara, pod sada već prepoznatljivim sloganom Nova putovanja pišu nove priče, uz želju da svim našim korisnicima putničkog zdravstvenog osiguranja i ubuduće budemo siguran oslonac na svim putovanjima.

Ovo je idealna prilika da se podsetimo koliko je za savršeno putovanje pored odabira destinacije važna i dobra priprema, bilo da je vaš izbor planinski centar, egzotična destinacija ili neki evropski grad. Preporuka prijatelja uvek je dobrodošla, a prvi i siguran izbor je pre svega polisa putničkog zdravstvenog osiguranja koju vam nudi Kompanija „Dunav osiguranje“.

„Želimo da u potpunosti uživate u svim novim avanturama koje nosi jedno putovanje, a brigu o mogućim nezgodama prepustite nama“, poručuje Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“. Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja pruža mogućnost zaštite od brojnih rizika i naknadu troškova hitne lekarske intervencije, bolničko i ambulantno lečenje, nabavku neophodnih lekova, kao i prevoz bolesnika do najbliže zdravstvene ustanove. Oni koji veći deo svog odmora provode aktivno uz skijanje ili neki drugi sport mogu se osigurati i od sportskog rizika.

„Saglasni da prijateljske odnose čini sloboda izbora, na vama je odabir teritorije, nivoa pokrića i trajanja osiguranja. Suma osiguranja po polisi putničkog zdravstvenog osiguranja iznosi čak do 35.000 evra. Polisu možete zaključiti na više od 600 prodajnih mesta Kompanije „Dunav osiguranje“, kao i onlajn, i na taj način ostvariti 15 % popusta“, istakao je Bojan Raičević.

Detaljne informacije i instrukcije ukoliko dođe do osiguranog slučaja osiguranici mogu dobiti pozivanjem broja 011 36 36 940. Pozivamo vas da posetite štand Kompanije „Dunav osiguranje“ u Hali 1 Beogradskog sajma i detaljnije se informišete o putničkom zdravstvenom osiguranju i paketu putnog osiguranja. To možete učiniti i besplatnim pozivom Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286 ili na internet stranici: www.dunav.com.

Srećan put uz želju da nova putovanja bojite najlepšim uspomenama!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading