Alo logo
Foto: Alo/Alo

Obavezuje se Dejan Novaković iz Beograda da bez odlaganja i bez naknade, pod pretnjom plaćanja tužiocu Aleksndru Jovanoviću iz Beograda, iznosa od 50.000 dinara za slučaj neobjavljivanja, objavi odgovor tužioca na inormacije objavljene dana 27.05. 2022. godine na internet portalu "alo.rs" u tekstu pod naslovom "POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ĆUTI Može Ćuta Vulina da vređa onoliko koliko ga mrzi, ali lažni ekolog Srbiju neće uništavati" i to sledeće sadržine. 

"ODGOVOR NA INFORMACIJU: POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO ĆUTI Može Ćuta da vređa onoliko koliko ga mrzi, ali lažni ekolog Srbiju neće uništavati, koja je objavljena na internet portalu Alo.rs dana 27.05. 2022. godine u 23,35 časova. 

U navedenom tekstu je napisano da je Aleksandar Jovanovć Ćuta "pijani i drogirani lažni ekolog", te da uz "natezanje pljoske i uzimanja nedozvoljenih supstanci poziva na krvoproliće u rušenje ustavnog poretka", te da je "od jedne moćne evropske države dobio milione kako bi izveo novi Majdan u Srbiji".

Sve gore označene informacije su u potpunosti netačne. Aleksandar Jovanović Ćuta nikada nije bio, niti je, korisnik droge i drugih nedozvoljenih supstanci, kako se navodi u tekstu, niti je ikada zloupotrebljava alkohol, pa pod njegovim dejstvom pozivao na krvoproliće i rušenje ustavnog poretka. Takođe je laž da je Aleksandar Jovanović od bilo koje evropske zemlje dobio bilo kakve milione, a kamoli kako bi izveo novi Majdan u Srbiji. 

Obavezuje se tuženi da tužicu na ime troškova parničkog postupka isplati iznos do 24.500 dinara, u toku od 15 dana od dana prijema pisanog otpravka presude, pod pretnjom izvršenja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading