slagalica
Foto: Alo/Printscreen

Kviz "Slagalica" trideset godina za redom jedan je od najpopularnijih kvizova, a za sve te godine nije bilo mnogo promena za ovaj format.

Kao što je poznato, u igri su dva takmičara - crveni i plavi, koji se takmiče u sedam igara sa rečima, brojevima i opštim znanjem. Međutim, sada je jednom korisniku sa X mreže zapalo za oko nešto što mnogima godinama unazad nije.

Naime, kako je napisao na nekadašnjem Tviteru, takmičari su u svakoj emisiji običeni u bojama svojih pozicija - crveno ili plavo.

Naravno, nijanse odeće se razlikuju, ali je osnovna boja uvek ista, što je gledaocima očigledno promaklo. Korisnici pomenute mreže komentarisali su ovu objavu, a javili su se i neki bivši učesnici kviza koji su potvrdili to.

Kako su neki bivši učesnici "Slagalice" naveli, uglavnom donesu svoju odeću, ali u studiju imaju i svoju odeću koju nude takmičarima.

"Ma ja ovo vidim prvi put", "Da, to je praksa oduvek", "Meni su nudili odeću, ali sam imala svoju", "Pre mnogo godina je to bilo pravilo, ali u poslednje vreme nisam to primetila, nije mi zapalo za oko", pisali su na mrežama, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading