grčka put
Foto: Alo/Printscreen

U zonama radova to može uslovljavati sporiju vožnju, a veći priliv vozila očekuje se i na graničnim prelazima, kao i na naplatnim rampama. Uslovi za voznju biće uglavnom dobri.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Takođe, prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja.

Iz ''Puteva Srbije'' navode da su preduzeli sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji 24 časa bez minuta pauze.

- Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine - navodi se u saopštenju.

Iz ''Puteva Srbije'' apeluju na vozače da zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kao i da na vreme dopune svoje Tag uređaje, kao i da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, i ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading