zgrada
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Korisnica društvene mreže X odnosno nekadašnjeg Tvitera, opisala je svoje iskustvo kada je na nju, s nečije terase, pao kuhinjski nož.

Srećom, dobro je prošla jer ju je pogodila drška noža.

„Gospođo, kad već tresete trošice hleba i ostatke doručka kroz prozor na prolaznike, proverite da vam ne fali slučajno nož, u ovom slučaju reckasti, mali, sa zelenom drškom, jer jedan takav završi jutros na mojoj glavi. Hvala! Dobro sam“, napisala je ona u svojoj objavi.

Objasnila je i da joj nije bilo teško da se popne na treći sprat i gospođi vrati nož.

„Ljubazno sam joj objasnila neke stvari, tako da sam sigurna da će od sada trošice sa stola bacati u WC šolju. Ili će ih polizati sa stola. Nisam sigurna“, navela je ova korisnica mreže X i dodala:

„Nož mi je pao na glavu. Srećom to je bio mali, onaj svakodnevni i nije oštrica neko drška po glavi. Bez obzira što je to bio mali nož zabolelo me je jako, a i kad sam posle prvog šoka skontala šta je moglo biti, baš mi nije bilo dobro. Ljudi su stoke!“, napisala je ona.

Kazne od 5.000 do 50.000 dinara

Pojedini gradovi u Srbiji tek odnedavno se bave uređenjem ponašanja stanara i donose zakone iz svoje nadležnosti, samim tim i kazne, dok je prestonica odavno regulisala šta stanari smeju, a šta ne.

Tako, mnogi ne znaju da ako budu istresali tepihe, posteljinu i druge stvari kroz prozor, terasu ili sa balkona, moraju da budu kažnjeni za to.

Predviđene novčane kazne su od 5.000 do 50.000 dinara, međutim počinilac može biti kažnjen samo ukoliko ga komunalni inspektor zatekne kako to radi.

Ispod njene objave nizali su se komentari, a po svemu sudeći, ova prolaznica nije jedina koja je prošla kroz ovakvu situaciju.

„Kod mene na terasu padaju dlake, neko se šiša u stanu, pa frkne dlake kroz prozor – napisao je jedan korisnik mreže X.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading