Sastanak
Foto: Alo/Pokrajinska vlada

Na sastanku je istaknuto da su odnosi Srbije i Srpske na najvišem nivou i da se kontinuirano unapređuju konkretnim projektima, a da tome značajan doprinos daje i Pokrajinska vlada.

Sagovornici su se saglasili da se uspešno nastavlja saradnja Vojvodine i Srpske u oblastima privrede, kulture i razvoja manje razvijenih područja.

- Pokrajinska vlada posvećena je saradnji sa Republikom Srpskom i nastavićemo sa zajedničkim projektima u svim oblastima, jer je to naša obaveza i odgovornost. Realizovali smo, zajednički, važne projekte i ponosan sam što je najveći deo tog posla urađen za vreme Pokrajinske vlade na čijem sam čelu - izjavio je Mirović.

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković zahvalio je predsedniku Miroviću na dosadašnjoj podršci koja je od izuzetne važnosti za Srpsku i njene građane.

Mirović i Višković obišli su danas i Naučno-tehnološki park u Novom Sadu, a povodom pripreme za izgradnju NTP-a u Banjaluci.

Kako je istaknuto, iskustva Pokrajinske vlade, koja upravlja Naučno-tehnološkim parkom u Novom Sadu, biće važna za realizaciju tog projekta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading