Radovi Kula-Vrbas
Foto: Privatna arhiva/Pokrajinska vlada

Predsednik Mirović podsetio je na to da je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, za realizaciju ovog projekta izdvojila milijardu i 377 miliona dinara.

- Izgradnja ove deonice od velikog je značaja kako za somborsku i kulsku opštinu, tako i za Apatin, koji će dobiti direktan, kraći izlaz na buduću brzu saobraćajnicu Osmeh Vojvodine od Sombora do Kikinde, čija je izgradnja u toku - istakao je predsednik Mirović.

Prema njegovim rečima, to je značajno i za poljoprivrednike, kojima će biti olakšan pristup parcelama.

- Ovo je važna vest za sve građane Stapara, Sivca i drugih naselja jer će znatno skratiti putovanja i uz to će doprineti boljoj povezanosti naseljenih mesta u Zapadnobačkom okrugu - naveo je predsednik Mirović.

U obilasku radova prisustvovali su i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić, direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić, gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading