MUP
Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

S obzirom na to da se povodom obeležavanja Dana državnosti, očekuju gužve na granici, Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na građane da se o stanju na graničnim prelazima Srbije upoznaju na internet stranicama MUP-a i Auto-moto saveza Srbije, kao i da koriste i alternativne granične prelaze.

- Pre polaska na put treba proveriti važenja pasoša, a ako putujete svojim automobilom i rok saobraćajne dozvole i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća za vreme putovanja - navodi MUP na Instagramu.

MUP, odnosno Uprava granične policije pozvala je sve građane da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije.

Da bi se izbeglo dugo čekanje na graničnim prelazima MUP je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze.

Podsetimo, u Srbiji su četvrtak i petak, 15. i 16. februar, neradni dani zbog praznika Dan državnosti - Sretenje, a kako se ti dani nadovezuju na vikend i da su đaci na mini-raspustu, očekuje se da će veliki broj građana putovati.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading