Nusret Destanović
Foto: Printscreen/RINA

Nusret Destanović iz Tutina već tri dana vodi se kao nestao. Na društvenim mrežama počele su da se pojavljuju informacije o tome da je pronađeno njegovo telo, kao i da je najverovatnije u pitanju ubistvo, ali, kako kažu za Telegraf iz PU Novi Pazar, potraga za nestalim mladićem i dalje traje.

Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je pronađeno zapaljeno vozilo u kojem je Nusret poslednji put viđen i da je telo bilo u vozilu, dok su nakon toga "isplivale" informacije o tome da je automobil pronađen u Novom Pazaru, ali da Nusreta i dalje nema.

Prema informacijama iz policije, i dalje se vrši pretraga terena u Karajukića Bunarima, kako bi se pronašli bilo kakvi tragovi koji bi mogli da pomognu u rešavanju slučaja i pronalasku Nusreta.

Podsetimo, Nusret je poslednji put viđen u svom automobilu u četvrtak oko dva sata nakon ponoći na benzinskoj pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se izgubio trag.

U međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola, a osoba koja je dokument pronašla ostavila je fotografiju na društvenoj mreži Fejsbuk, u nadi da će vlasnik da se javi.

Policija je danas izašla na teren i u toku je potraga za Nusretom, a pozvani su i dobrovoljci koji žele da se priključe traganju za nestalim mladićem.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading