Zvezdara
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kako kaže, ona je videla kako se grupa tinejdžera tuče, a niko od prolaznika nije reagovao.

"Čekam ćerku iznad stanice . Klinci tipa prva godina srednje krenu na dvojicu nogama da ih šutiraju, oni leže. Stanica puna ljudi, niko ništa. Izađem iz kola, krenem da urlam da prestanu, kažem 'zvaću policiju', oni se razbeže. I posle truli zapad bez empatije, a muški na stanici gledaju", napisala je Mina.

 

 

Ova njena objava naišla je na mnoštvo komentara, a dok su jedni podržali njen stav, drugi su napisali da se u ulične tuče nikada ne treba mešati.

"Postali smo grozni"

"Grozni smo postali, grozni", "Ne okreću glavu, gledaju i ćute", "Uvek ali baš uvek žene reaguju", "Strašno! Hvala ti Mina, i nadam se da nisu svim sa sposobnošću empatije pobegli i izumrli", pisali su jedni.

"Apsolutno nikad ne bih reagovala na tuču klinaca na ulici. To ne znaš je l' drogirano ili naoružano do zuba, a ja da dobijem po nosu, neka hvala. Mame i tate neka ih spašavaju koji su ih tako vaspitali i raspustili", "Stara priča. Niko se ne meša jer ljudi se ne kreću gradom u bandama već sami, i kada naiđeš na siledžijsko ponašanje to su uglavnom oni koji imaju "kilogramsku" ili brojčanu prednost", "Da li bi ti nešto uradila da nisi imala opciju da zbrišeš kolima ako bi banda krenula ka tebi?", pisali su neitomišljenici.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading