nema vode
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/Sergei Gorin

Kako se navodi, stabilizacija snabdevanja vodom očekuje se u toku noći između nedelje 4. februara, i ponedeljka, 5. februara. Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene autocisterne sa vodom za piće.

Beogradski vodovod i kanalizacija mole građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, i izvinjavaju se potrošačima zbog potencijalnih neprijatnosti. Dodaju da će najavljeni radovi obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno.

S obzirom na to da pri svakom uspostavljanju snabdevanja vodom za piće nakon prekida dolazi do prolazne pojave boje i mutnoće, savetuju se potrošači da ovu neželjenu pojavu prevaziđu ispiranjem cevi, odnosno otvaranjem slavina i ispuštanjem vode u srednje jakom mlazu sve do trenutka kada voda dobije svoje uobičajene karakteristike. Najavljeni radovi će obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije.

Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs, saopšteno je iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading