NE KREĆITE TAMO BEZ PRETHODNE PRIPREME Izmene u saobraćaju na OVIM deonicama zbog radova
Foto: Youtube/Printscreen

Na auto-putu E-75, petlja Surčin jug - petlja Ostružnica, most preko reke Save do 30. juna na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na zameni ležišta na uzvodnoj konstrukciji mosta.

Saobraćaj iz pravca Surčina usporava se i ograničava na brzinu kretanja od 80 km/h, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na putu Selište - Gamzigradska Banja danas od 10 do 14 časova izvode se radovi u okviru redovnog održavanja, uključujući i proveru rasvete u tunelu Strmen, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Brusnička petlja - Brusnik u toku su radovi na putu, do 16. februara, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Bor - Vražogrnac izvode se radovi na rehabilitaciji puta, do 30. juna, od 7 do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Aranđelovac-Belanovica, na mostu preko Garaškog jezera, na snazi je obustava saobraćaja zbog ugroženog bezbednog odvijanja saobraćaja usled većih oštećenja mosta. Alternativni putni pravac za putnička vozila je Aranđelovac - Darosava i dalje državnim putem II B reda broj 365 deonica Darosava - Živkovci - Belanovica. Alternativni putni pravac za teretna vozila je Aranđelovac-Lazarevac, dalje državni put I B reda broj 22, Lazarevac (Ibarska) - Poljanice i državni put II A reda broj 150, Poljanice-Belanovica.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading