I OVOGA SU SE SETILI - IZDAJU GARAŽNA MESTA IZNAD SVOG AUTA - U VAZDUHU (FOTO) Da li biste pristali da uvek zavisite od vozača ispod sebe
Alo/ V. Đ.

To je čak navedeno i u samom tekstu oglasa, gde vlasnik, bez mnogo detaljisanja, kaže: 

"Izdajem mesto u garaži na Voždovcu, na svom garažnom mestu - klackalica", napisao je on. 

klackalica

Printscreen

 

Naime, radi se o tome da je već godinama veliki gradovi imaju sve veći problem sa parkiranjem. Stoga je osmišljen specijalani mehanizam, koji podrazumeva metalnu konstrukciju, koja omogućava parkiranje dva automobila na jedno parking mesto.

O čemu se radi za Alo! je objasnio vlasnik preduzeća koje se bavi ugradnjom ovih sistema: 

"Klaus-Multiparking sistemima rešavamo nedostatak parking mesta. Multiparking sisteme smo podelili prema načinu korišćenja na zavisne i nezavisne i prema pružanju komfora korisniku na hidraulične sisteme za parkiranje, polu-automatske sisteme, palete za parkiranje i potpuno automatske parking sisteme. Kod zavisinih parking sistema gornje vozilo zavisi od donjeg i obrnuto. To znači da gornje ne može da se spusti ako nema ključ donjeg vozila, koje mora da se pomeri da bi gornje izašlo", objasnio je on i dodao: 

"Drugo su takozvani nezavisni parking sistemi, koji omogućuju parkiranje bilo kojeg vozila nezavisno od drugog. Tada oba vozača mogu nesmetano da izlaze kad god požele, bez obzira gde je drugi vlasnik."

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading