Zaustavio saobraćaj da bi jeo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ono što je dodatno razbesnelo korisnike društvenih mreža jeste činjenica da je vozač, nakon zaustavljanja vozila nasred puta, pretrčao preko tri trake kako bi se vratio do svog vozila. Ovakvo rizično ponašanje ne samo da je ugrozilo njegov život, već i živote ostalih učesnika u saobraćaju.

Reakcije korisnika društvenih mreža

Video snimak je izazvao lavinu komentara, a mnogi su se složili da je ovakvo ponašanje nedopustivo. Komentari su varirali od osude i zahteva za kaznom, do ironičnih komentara poput "pametnog parkiranja sa suprotne strane". Jedan od komentara je čak istakao da situacija u saobraćaju podseća na beogradsku, pokušavajući da opravda bahato ponašanje vozača.

Razumevanje ili opravdanje?

Iako je bilo i onih koji su pokazali razumevanje prema vozaču, naglašavajući teškoće parkiranja u gradu, većina komentara je osuđivala ovakvo ponašanje. Mnogi su istakli da je ovakvo bahato parkiranje uzrok mnogih saobraćajnih nesreća i da bi vozač trebalo da bude kažnjen velikom novčanom kaznom.


U svakom slučaju, ovaj incident je pokrenuo važnu temu o odgovornom ponašanju u saobraćaju i postavio pitanje o efikasnosti kaznenih mera za ovakve prekršaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading