promene vremena utiču na zdravlje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Stravična nesreća dogodila se u Kanzasu kada se tinejdžer okliznuo na led, a potom pao na klešta, koja su mu probila bok, sa desne strane leđa.

Kako je prenela njegova majka Ališa Z. na Fejsbuku, incident se dogodio 20. januara u gradu Vekini, koja je podelila fotografije stravične nesreće.

Džoi Z. je lopatom čistio sneg ispred kuće svoje porodice kada se okliznuo na led, a zatim primetio da su mu kliješta nestala, rekao je 15-godišnjak za "KVCH".

- Pa, ustao sam i primetio da moja klešta nisu u mojoj torbi. I pogledao sam dole i oni su bili u meni - izjavio je mladić.

"Mislila sam da se šali"

Nije to bio poslovni kraj kliješta koja su mu probila kuk, već jedna od dugih, tupih ručki, pokazuju fotografije. Na rendgenskim snimcima, metalni rukohvat se može videti duboko nekoliko santimetara.

Džoi je pokušao da izvuče alat iz boka, ali nije pomerio, rekla je njegova mama. Kada ju je pozvao da kaže da je na putu za bolnicu, njegova mama je prvo pomislila da se šali, preneo je "KVCH".

- Nisam mogla da verujem jer sam samo pomislila da je možda samo probola ili da su klešta napravila malu rupu ili tako nešto, a ne da su se bukvalno zaglavila tamo i da vise - rekla je njegova majka Ališa.

Džoi je helikopterom prebačen u hitnu pomoć u Vičiti, rekla je njegova majka, dodajući da je bolnica uradila CT skeniranje kako bi se "uverili da nema zahvaćenih većih organa".

- Lekar nam je rekao da su mu krajevi klešta uboli u kost i da zato nije mogao da ih izvuče sam! - dodala je majka.

Porodica je prenoćila u bolnici, a Džoi je sutradan otpušten.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading