carina satovi
Foto: Alo/Uprava carine

Među predmetima za koje će se ovoga puta nadmetati zainteresovani kupci nalaze se oni koji nisu prodati tokom prethodne licitacije održane u oktobru prošle godine, ali i brojni novi predmeti zaplenjeni u carinskim prekršajima i trajno oduzeti pravosnažnim presudama. 

Reč je o šest ručnih časovnika svetski poznatih robnih marki (Hublot, Rolex, Cartier) od kojih su dva primerka posebno vredna: prelepi muški ''Hublot Spirit of Big Bang'' čija je početna cena 1.890.000 dinara i ženski sat optočen dijamantima ''Cartier Balon Bleu'' za koji će licitiranje ovoga puta početi od 1.640.000 dinara.

 

Pored ručnih časovnika, zainteresovani će na pomenutoj e-licitaciji moći da licitiraju i za nakit (ogrlice i minđuše) poznatog brenda ''Hermes''.  

Pojedine kategorije robe se izlažu prodaji zbirno, kada za nju mogu licitirati samo pravna lica (izgubljeni prtljag i poštanske pošiljke, ženska obuća, muška i ženska garderoba), kao i 12 pločica investicionog zlata za koje mogu licitirati samo pravna lica i preduzetnici registrovani za promet zlata, što je u aplikaciji jasno naznačeno. 

Razgledanje robe koja se izlaže prodaji zakazano je za 29. januar od 10:00 do 12:00 časova u magacinu Carinarnice Beograd, ulica Rajkova bb na Bežanijskoj kosi. 

Rok za prijavu i uplatu kaucije koji je počeo danas, ističe 30. januara 2024. godine do 24 časa, a kaucija  iznosi 30 odsto od početne cene robe za koju se licitira.

Svi koji žele da učestvuju na e-licitacijama prethodno treba da se upoznaju sa opštim uslovima učešća i korisničkim uputstvom koji su dostupni kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici ''Objašnjenja'':
 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading