"NE SMEŠ VIŠE NI LJUBAZAN DA BUDEŠ" Devojka ponudila mesto starijoj ženi u prevozu, ali se zbog njenog komentara predomislila
Tanjug/INFO SLUŽBA SNS

Devojka iz Beograda koja se na Tviteru predstavlja kao "nemanistaklasika", priznala je da je u toku vožnje javnim prevozom primetila stariju gospođu koja stoji i odmah joj ponudila svoje mesto. 

Međutim, već rešena da ustane, od nepoznate žene navodno je dobila neprimeren komentar koji ju je naveo da se jednostavno vrati na svoje mesto i ostatak puta ne reaguje.

"Ulazi neka gospođa u autobus, nije stara ali nije ni mlada uopšte, ja sedim i govorim joj 'izvolite sedite ja za tri stanice silazim'. A ona meni najpodlijim tonom govori: 'Naravno da ćeš da ustaneš, jok ja ću da stojim'. Samo sam stavila slušalice i vratila se da sednem", napisala je ona.

 

 

Dodala je da se na nekulturu može samo nekulturom i odgovoriti, zbog čega se i odlučila na takav potez.

"E svaka ti čast za taj potez"

Njen potez su mnogi pozdravili, smatrajući da suvišni i bezobrazni komentari nikada ništa dobro nisu doneli ljudima.

"Zar je toliko teško zahvaliti se i sesti u tišini?", "Ja odgovorno tvrdim da ne zaslužuje svako biti prema njemu fin i kulturan", "E svaka ti čast za taj potez", "Mnogo ludog sveta ima. Ne smeš više ni ljubazan da budeš", "U sekundi me je razbesnelo samo dok sam čitala. Još jedna nekulturna osoba, odlično si uradila!", glasili su neki komentari.

Jednu tviterašicu je zanimalo kako je sama starija gospođa reagovala.

"Dok nisam vratila slušalice samo sam čula 'Ccc, nevaspitana kobila", napisala je ona.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
GSP

Komentari (0)

Loading