Pacov u wc šolji
Foto: Alo/Profimedia

Kako nam objašnjava, cev od wc šolje menjala je tri puta, jer su je glodari izjeli. Na fotografijama kupatila primetna je ogromna rupa, a od plastične cevi ostale su samo žice koje je pridržavaju.

- Živim u prizemlju i već treći put za mesec i po dana menjam odvodnu cev od wc šolje. Pacovi dolaze već treći put zaredom. Ciklonizacija je bila dvaput i ništa. Ne znam ni na koji način bih mogla da ih se rešim - priča Jadranka.

Ova starija žena živi na Limanu IV, a kaže da nikada pre, za ceo život nije videla pacova u svojoj zgradi.

- Nikako ne mogu da ih oteram, rupe su veličine dlana. Ja sam u prizemlju, a kažu da idu i do trećeg sprata - dodaje Novosađanka.

Ona kaže da je vrlo uplašena, a pojašnjava i da su joj mnogi predlagali da u odvod sipa sonu kiselinu ili ultrazvučni aparat koji tera glodare.

- Strahovito se bojim. Ne znam kad dolaze, a plašim se da ne počnu da šetaju po stanu. Sonu kiselinu sam sipala, uopšte mi nije pomogla, čak mi se činilo da od nje još više ogladne - navodi ova žena.

Jadranka pojašnjava da je pričala i sa komšijama, ali da zasad niko u zgradi nema sličan problem. Postavila je nepovratnu klapnu, te se nada da će problem biti rešen, a uključio se i predsednik skupštine stanara kako bi zajedno pronašli dugoročno rešenje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading