SRPKINJA JE POSTAVILA BURME NA LICITACIJU, I TO ZA SAMO POČETNU CENU OD 2.000 DINARA! Onda je otkrila BOLNU priču: "Muž je skinuo svoju i umro"
Foto: Shutterstock

"Skinuo je burmu, ispratila sam ga na posao, a onda su mi ga vratili u sanduku". Ovim potresnim rečima S. S. iz Smedereva započela je svoju ispovest za Telegraf.rs, ali i human gest. Naime, nakon smrti svog supruga, odlučila je da se odrekne obe burme i to za dobrobit nekog kome je pomoć trenutno najpotrebnija.

Kako je objasnila, njihove burme stavila na licitaciju u Fejsbuk grupi "Budi human - Humanitarne licitacije", jer je od dana smrti njenog muža, burma asocira na veliku tragediju koju su ona i njena deca preživeli.

"Do pre nepunih 6 meseci, bili smo brojna i srećna porodica. Suprug i ja i četvoro dece. Skoro pa 16 punih godina. Nekako, koji mesec pred tragičnu pogibiju, suprug je skinuo burmu, smetala mu je u poslu, kačio je i povređivao se. Onda je poginuo... Ispratila sam ga na posao ujutru.... i vratili su mi ga u sanduku... - priča S.S.

Upravo zato, odlučila je da skine i svoju. Kako kaže, u ime Boga, za nečije zdravlje.

- Skidam i ja moju burmu. Skidam, u ime Gospoda Boga, za nečije zdravlje. Za nečije bolje sutra... Boli me njegova smrt. Boli me što su mi deca, praktično, siročičići.... I baš zato, BAŠ ZATO ŠTO NIKOME NE ŽELIM DA OVAJ BOL GUBITKA VOLJENOG IKADA OSETI, baš zato skidam i dajem i svoju i njegovu venčanu burmu - pojasnila je S.S.

Kako kaže, nije mogla da se odluči za jednog korisnika, ali pobednik licitacije ima pravo da bira kome će iz fondacije "Budi human" uplatiti novac. Početna cena je 2.000 dinara, a ova žena dodaje da smatra da cifra nije velika, s obzirom na to da daje 16 godina prošlosti i burme stavljene na prst pred Bogom.

"Hajdemo, divni ljudi...", poručila je.

Njenu objavu možete pronaći OVDE.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading