Tržni centar
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se upozorenje sugrađana koji su zgroženi “novim trendom” koji je zavladao među decom.

- Molim da objavite apel da deca prestanu da pljuju radnike i ljude po tržnom centru. Ne znam kakva je situacija u ostalim tržnim centrima, ali ovo se svaki dan dešava. Obezbeđenje kao i po običaju ništa ne radi po tom pitanju. Uvek smo svi ispljuvani. Stvarno prevazilazi sve mere - navodi se u jednoj od objava i dodaje:

 
SERBIA LIVE BEOGRAD

instagram/printcreen/serbia live beograd rezerva

 

- Odnosi se i na gađanje, prosipanje vode i bacanja kartica sa poslednjeg sprata gde su igre za decu. Niko ne reaguje: “To su deca, pljuju, ništa ne možemo”. Kao i za ljubimce koji zapišavaju prodavnice, štandove i svaki mogući zidić u centru.

Da je ovo zaista ozbiljan problem potvrdili su i drugi sugrađani.

- Igrom slučaja poznajem jednu osobu iz obezbeđenja u tom tržnom centru i baš smo pričali na tu temu. Tako sam i saznala da su njima bukvalno vezane ruke. Verovali ili ne, oni stvarno ništa ne smeju da urade toj deci. Najviše što mogu je da ih usmeno opomenu i njih i vlasnike ako dođete do njih i kažete o čemu se radi. U suprotnom ne znaju šta će jer uglavnom ne smeju dalje od ulaznih vrata da se kreću - navodi se u drugoj objavi na ovoj stranici:

- Ono što bih posavetovala jeste da ako smatrate da oni ne reaguju na vaše prijave da odete do info-pulta i tražite šefa obezbeđenja.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading