TAKOSI restoran skupo
Foto: Alo/Printscreen

"Hocu da dodam koliki nivo bezobrazluka cene u Beogradu dostižu. Drugar poslao sliku cena od pre godinu dana i sve delovalo ok ajde kao takosi 600din kesedilje 650. Moglo je da se jede koliko toliko i kao isprobaju ukusi i nešto novo, a da se čovek opet najede za razumne pare. Došli juce, ova tri sranja sa slike izasla su 3200 dinara. U ovom prvom jelu sa leve strane dobiju se tri takosa koja se pojedu u dva zalogaja. Ukupno nema ni 200g piletine u sva tri. Znači tanka tortiljica, topljen kačkavalj i malo piletine, 920 dinara. Sramotno", rekao je on na početku obraćanja, a onda dodao i ono što je izazvalo polemiku:

"Mnogo puta sam bio ošišan, ali ovo juce me bacilo u šok. Bar sam na drugim mestima bio ošišan, ali izašao sit. Ovde sam se spakovao i planirao da odem na picu."

Tada su krenuli da se nižu komentari koji objašnjavaju tužnu istinu o tome koliko su pojedincima bitniji forma i mišljenje drugih od suštine i sopstvene dobrobiti. 

TAKOSI restoran skupo

Printscreen

 

"Najviše me nervira to što sam ja čuo za ovo mesto prvenstveno zato što svi koje pratim na Ig govore: "Uuuh, moje omiljenooo mesto, stalno dolazim" i ja kao kapiram mora da je pristupačno, čim svi tamo idu stalno, kad ono kur*ina, još jedan slučaj glume na Instagramu. 

"Naša omladina pati od neizlečivih kompleksa, pa su za par slika na Instagramu i utisak da su uspešni i da žive život na visokoj nozi, spremni da isprazne novčanik i narednih 7 dana jedu sava hleb i paštetu. Vlasnici restorana u BG-u to znaju, pa su stoga i cene takve", dala je svoje mišljenje jedna korisnica mreže "Redit". 

Celu situaciju je objasnio iskusni posetilac restorana i društvenih prilika:

"Lokal u kome je porcija takosa 30 evra ne nudi bolju, sočniju, ukusniju hranu, ili bolju uslugu od onih restorana gde je porcija 5 evra. Smisao je: plaćajući uslugu 5-10x više, ti zapravo plaćaš da budeš u društvu osoba sličnih tebi. Osoba kojima nije problem da naruče dve porcije po 3200 dinara takosa i to onda zaliju sa flašom koka-kole 0.5L koja košta 2500 dinara. Ne zato što imaju toliko para, nego zato što su prosto tako bahati", zapušio je on usta svima. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading