kikanović
Foto: Privatna arhiva/privatna arhiva, A. K.

- Lepo je na Božić nešto raditi i biti u društvu dragih ljudi pa sam rešio da ovoga puta trčim do Bijeljine. Neću biti sam jer sa mnom idu sestra i brat, Ana i Nikola Stojnić, moje komšije iz Loznice. Sa njima često treniram, a sada ćemo zajedno trčati od Crkve Vaznesenja Gospodnjeg na Lagatoru do hrama Svetog Georgija u Bijeljini. Polazimo u 11 sati i plan je da za neka četiri sata laganog trčanja stignemo na cilj. Želimo na ovaj način, baš na Božić da iskažemo ljubav prema našoj braći i sestrama na levoj obali reke Drine, da zajedno budemo na naš najradosniji praznik - rekao je Kikanović, piše Kurir. 

Inače, on ne miruje, redovno trenira i polako hvata zalet za novi ultramaraton koji ove godine namerava da istrči od Loznice do Barija u Italiji, dalekog oko 580 kilometara. Ponovo će to biti humanitarnog karaktera, a kako kaže, za sada ne zna za koga će trčati, ali je sigurno da će to biti za neko dete iz Loznice.

Podsetimo, do sada je istrčao kroz humanitarne maratone više od 6.000 kilometara, a u njima je, prema njegovim rečima, prikupljeno više od 140.000 evra za lečenje dece.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading