Vrnjačka Banja
Foto: Alo/Foto: RINA

- Ne samo da su trgovi, kafići i šetališta prepuni posetilaca, već su i svi smeštajni kapaciteti popunjeni. Lepo vreme je izmamilo na stotine šetača ovoh prvih dana nove godine kroz centar Vrnjačke Banje. Da zakačite svoj katanac na onom čuvenom mostu ljubavi, morate da čekate u redu, kazao je Ivan Raković za agenciju RINA.

Prema najavama Turističke organizacije, Vrnjačka banja sprema je da primi više od 20.000 posetilaca koji će tokom prazničnih dana boraviti njoj.

- Samo je više od 6.000 gostiju iz Bugarske pristiglo kod nas, pored toga imamo dosta posetilaca iz cele bivše Jugoslavije. On što ih privlači u našu banju, svakokako jesu novi sadržaiju, koje pripremamo tokom čitave godine, a najveća atrakcija ovogodišnjeg dočeka svakako je panoramski točak - kazali su u ovoj javnoj ustanovi.

Oni dodaju, da svako ko se odluči da novogodišnje i bozićne praznike provede u Vrnjačkoj banji, očekuje ih nezaboravan provod, jer će u narednih 14 dana svakodnevno nalaziti zabavni program za sve uzraste.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading