horoskop
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Alo! Vladimir Markovic
Do oktobra ne kupujte stan!

Svi koji se bave građevinom imaće veliki uspeh do 26. juna. A onda nailazi prelaz od 26. juna, do oktobra - u tom periodu svi stanovi dostižu realnu cenu. Neće tu biti nekog velikog pada, ali od oktobra će tržište nekretnina biti stabilno. Dakle, ako hoćete da kupujete stanove, to radite posle 26. juna, a najbolje od oktobra. Takođe, cela sledeća godina je dobra za kupovinu zemljišta.

Propast kriptovaluta

Svi koji se bave kriptovalutama do marta 2024. mogu da naprave taj veliki novac, a od marta do juna kreće pucanje, pa će u junu oni biti maltene tretirani kao mafija, neki će morati i da odgovaraju što su se time bavili!

Meso na ceni!

Narod će sledeće godine želeti da jede zdravo meso! Zato poljoprivrednici, stočari, govedari, ovo je vaša godina! Narod neće žaliti novac za dobro parče mesa, posebno govedine! Odlična je godina i za trgovinu, pa samo napred.

Lepota za sve pare

U godini pred nama ljudi će sve želeti da daju za lepotu! Zato će cvetati estetskim ordinacijama, salonima lepote, svemu što ima veze sa ulepšavanjem! I za žene i za muškarce!

Mnogo karcinoma

Loša strana ove godine je i što će biti mnogo novih karcinoma, posebno vezanih za kožu, ali i srčanih problema, iznenadnih smrti mladih ljudi. Klinike za mentalne bolesti biće pune onih koji će pući preko noći. Deci u pubertetu će biti najteže, treba im duhovnost da se pronađu! Teško će biti i mladima između 27 do 33 godina, koji će morati da rade na sebi.

Amerika se ruši

Amerika će od sledeće godine imati velike udare i pobune, pa će konačno početi da se bave više sobom. Kako su oni bili surovi prema drugima, tako se neke stvari vraćaju njihovoj zemlji.

Novak osvaja zlato

Novak Đoković će sledeće godine imati velike uspehe, iako će ga mnogi osporavati. Ali mislim da mu ne mogu ništa, jer su njegova energija i božja volja jači od svega. Opet će biti broj jedan i čeka ga zlato na Olimpijskim igrama!

Srbija ispred Švajcarske!

Ako ste se pitali zašto je u Srbiji uvek sve moralo na teži način, evo odgovora: Srbija je u znaku Jarca, kod nas sve mora na teži način, nema potpunog mira, iako imamo sve dobro što nam treba.

- Na primer, u Austriji, posebno u Beču, vlada Venera, pa je sve tako harmonično, uređeno, ali nama to ne bi odgovaralo, mi smo navikli na haos. Ali tokom 2024. godine svi iz inostranstva želeće da dođu i žive ovde. Italija, Švajcarska i Nemačka biće u velikoj krizi. Doći će do velikog bankrotstva i oni će osetiti šta je inflacija. Dolar će otići nizbrdo!

Suše i poplave

Do maja nam nema lepog vremena, čak velike poplave mogu da budu u aprilu, maju i avgustu. Druga polovina juna i jul nam donose veliku sušu, a onda dolazi preokret. Jesen nam donosi stabilnost. Svuda u svetu van nas biće velike katastrofe. Nestajaće sa lica zemlje čitavi gradovi preko noći između juna i oktobra. Zemljotresi u aprilu, maju i junu mogu da donesu veliku štetu u podneblju Turske, Grčke, pa dohvataju malo i nas i Italiju.

Vladaju Putin i Azija

Najveću moć u svetu sledeće godine imaće Putin, zatim Kinezi, Koreja i Japan i oni će vladati svetom. Putin je čovek koji je dat da promeni svet. Najgore je što će se rat između Rusije i Ukrajine nastaviti i nakon 2024, kao i između Izraela i Palestine, čak će u te borbe biti uvučene i druge zemlje. Svi ti sukobi treba da se završe polovinom 2025. te će mnogi reći da je Putin doneo mir i blagostanje.

Prija nastavlja da kida

Prija je sama šokirana svojom slavom, ali sledeće godine može da napravi još veći uspeh! Čeka je u narednoj godini dosta ogovaranja, zameranja, provokacija, ali joj neće moći niko ništa! Ona je predodređena za uspeh.

Španovićeva bez ljubavi

Španovićeva nema još uvek sreće u ljubavi, odnosno teško će zadržati brak. Ona će moći da ima dva-tri braka, ali će ih teško održati, jer muškarci hoće da se nadmeću s njom!

Jokić ne sme u reprezentaciju

Jokić ni ove godine neće biti u reprezentaciji, i to ne svojom voljom, već zato što mu Amerika ne dozvoljava! On o tome neće smeti da priča, ali oni ga uslovljavaju.

Poroci nas obuzimaju

Sve što je vezano za poroke biće aktuelno cele sledeće godine i za zavisnike je to težak period. Alkohol posebno zahvata skoro celo društvo!

Predsednika napadaju, ali izdržaće sve!

Iako ima puno kvaliteta i promenio je zemlju nabolje, imaće puno neprijatelja. Nije mu lako, ali uz njegovu inteligenciju, izdržaće.

Nema zime za Sinišu Malog!

Za ministra Sinišu Malog nema zime. Napraviće u karijeri veliki bum, uzdići će se na još viši nivo. On radi strogo po principu poslovnosti i on je poslovan, uspešan čovek i sledeća godina mu je dobra.

Premijerka, držite se!

Za Anu Brnabić će sledeća godina biti teška. Još od oktobra 2023. je za nju počeo težak period i trajaće do kraja 2024. Na nju će biti udara, ali bez razloga.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading