Turizam rekord
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović (stf))

Zahvaljujući društvenim mrežama, bili smo u prilici da vidimo kako se euforija pred doček Nove godine širila čitavom Srbijom.

Posebno su nam ogrejala srca dva čoveka iz Beograda koji predstavljaju najbolji primer onoga o čemu smo prethodno govorili - prazničnog duha.

Naime, jedan vozač autobusa s pravom je nazvan legendom, naročito u vreme kada je ovo deficitarno zanimanje i sve manje ljudi želi da se bavi njime. On je u poslednjem danu 2023. godine vozio putnike za Mladenovac obučen od glave do pete u Deda Mraza.

I ne samo to, on je ceo autobus ukrasio novogodišnjim ukrasima, a nije izostala ni muzika.

 

 

- Bravo care! Treba nam vedrine i ljubaznosti! - glasio je jedan od komentara na ovaj postupak vozača.

"Svaka čast čoveče dobri", "Legenda, živ bio... Baš mi je ulepšao dan...." - pisali su i stari i mladi na društvenoj mreži Instagram.

Još jedna legenda - poštar sa Ceraka

Još jedan Beograđanin oduševio je svoje sugrađane. Reč je o poštaru koji je uoči Nove godine delio poštu obučen u praznično crveno odelo, sa jelkama i irvasima i kravatom u istom dezenu.

 

 

- Sve za decu i lepše jutro starijih. Bar sam danas uspeo svima na lice da izmamim osmeh. Živeli i sve najbolje svima. Pre svega zdravlje, a onda i sreće, jer ipak nam malo i toga treba. Srećni praznici, vaš poštar - oglasio se i sam junak priče na Instagramu.

Da nije reč samo o prazničnom raspoloženju, već svakodnevnoj praksi potvrdila je jedna Beograđanka.

- Ovaj čovek je legenda! Mene je čekao (obrnuo krug) dok nahranim bebu da mi da paket! - napisala je ona oduševljeno.

- I meni je jutros doneo paket, ne stigoh da ga zamolim za fotografisanje. Baš mi je drago da je neko uspeo i da on ima toliko pozitivnog duha u sebi - navela je druga sugrađanka vedrog poštara.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading