Veljko uplata potera
Foto: Printscreen/Printscreen rts/budi human

Obećano, rečeno i učinjeno. Uvidom na sajt Budi human, u delu na kojem se nalazi stranica mališana iz Niša, evidentirana je uplata od 468.000 dinara od strane Veljka Kotlaje.

"Bravo, Veljko", "Ti si junak večerašnjeg kviza", "Odavno Potera nije bila veće uživanje za gledanje", samo su neki od komentara oduševljenja koji se mogu pročitati nakon što je Veljko izgovorio šta planira sa svojim delom novca.

Iako smo pokušali da dođemo do ovog tihog heroja, ali to nije lako. Kako je za Alo! rekla Veljkova tetka, ovaj srčani mladić je povučen, ne koristi društvene mreže ni Viber, ali je zato u svakom trenutku spreman da pomogne svima. 

- To je zlatan momak, ne smo zato što je moj, nego je stvarno tako. Otac mu je mlad umro od korone. I on i brat su učestvovali u kvizovima i već su pobeđivali - ispričala nam je ponosna tetka. 

Mama malog Todora za Alo! je objasnila da je porodicu mališana Veljkov gest oduševio i da su, između ostalih, zahvaljujući i njemu, otišli u Tursku na lečenje.  

Veljko uplata potera

Printscreen

 

  Od prvog dana se bori za život

Uplata je prema informacijama sa sajta evidentirana 21. avgusta ove godine. Za Todorovo lečenje ukupno je potrebno 33.396. 300 dinara, a za sada je sakupljeno 26. 901. 825 dinara i 83 pare.

Već u prvim danima u porodilištu dolazi do komplikovanja njegovog zdravstvenog stanja, opisana je neonatalna konvulzija u prvih 48 sati života, a par dana nakon toga ustanovljena obostrana upala pluća.

Od rođenja je više puta bio hospitalizovan dok je samo dva meseca proveo kod kuće.

Razlog njegove hospitalizacije su pre svega infekcije, ponovljene upale pluća, koje su dovele do još većih komplikacija njegovog zdravstvenog stanja, te je bio i životno ugrožen.

Todor ima dijagnoze Epilepsia non specificata, Encephalopathia non specificata, Insufficientia respiratoria chronica i Paralysis plicarum vocalium et laryngis.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading