promo
Foto: Alo/Promo

- Ovde se po ko zna koji put pokazalo da mladi, kada im date prostora, mogu i te kako da budu i kreativni i preduzimljivi, ali i požrtvovani, pa su pokazali da oni žele da budu taj Deda Mraz i nekome donesu malo sreće. Mi tokom čitave godine pravimo razne humanitarne akcije, a ovo je samo kruna ostalih aktivnosti. „Borbi“ su se u svemu priključili i prijatelji, među kojima je i „Alo media system“ - rekao je Andrija Jorgić.

Kako ističe, naredne nedelje će sve paketiće, kao i dodatnu pomoć u vidu sredstava za higijenu i drugih potrepština, odneti u Prihvatilište za decu Beograda.

promo

Promo

 

- Tamo ima 40 dece i plan nam je da ceo dan provedemo s njima, tako da je to kruna našeg humanitarnog rada. Provođenje vremena s njima je neopisivo velika stvar. Dati pažnju onima kojima su pažnja i ljubav sve, koji su odbačeni od svojih najbližih, velika je stvar i budi u nama najlepša osećanja. Onda oni uvek održe neku priredbu, žele na neki način da zahvale na svemu - objasnio je.

Kako je dodao, svako ko je doprineo prikupljanju paketića imao je priliku i da napiše čestitku mališanima, a prilikom uručivanja poklona posebno zadovoljstvo ovoj deci je da zajedno čitaju upravo poruke onih koji su mislili na njih u prazničnim danima.

- To su trenuci ispunjeni suzama i smehom. Fantastičan osećaj, kao kada na primer dajete krv, pa znate da ste dali nekome deo sebe i da ste na taj način pomogli da oni budu srećniji. To je jedan od razloga što se radujemo učešću naše mlade ekipe u ovim akcijama - da negujemo naše tradicionalne vrednosti - da smo požrtvovani, da smo solidarni i da samo tako treba da nastavimo - zaključio je Jorgić.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal PARTIZAN JE JESENJI ŠAMPION Partizan pobedio Zvezdu i završio godinu na prvom mestu!! ⚫️⚪️ 🏆 #alo #alodnevnenovine #partizan #crvenazvezda #vecitiderbi #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading