Er Srbija promovisala nove pilote
Foto: Alo/Foto Er Srbija/Instagram

„U istoriji naše kompanije, ovo je najveći broj odškolovanih kapetana u jednoj godini, još od vremena JAT-a. Devet novih kapetana pozdravljaće vas tokom leta na avionima ATR72-600, a čak 14 na avionima porodice erbas A320“, objavila je Er Srbija na Instagramu.

Posvećenost, znanje i veštine naših pilota usmeravaju nas još više ka budućnosti ispunjenoj većim visinama i izuzetnim putovanjima, poručuju iz Er Srbije.

Er Srbija promovisala nove pilote

Foto Er Srbija/Instagram

 

„Uvek u sigurnim rukama naših kapetana na krilima Er Srbije, dobro došli na vaš let“, pozdrav je s kojim će novi piloti dočekati prve putnike.

Promovisanje novih kapetana deo je šire strategije Er Srbije i deo priprema za letnju sezonu 2024. koja počinje u poslednjoj nedelji marta sledeće godine, i u skladu je sa planovima daljeg razvoja kompanije.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Dubravka Đedović otkriva kulinarske trikove u ZAKUVAVANJU Celu emisiju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Posebno se zahvaljujemo šminkeru Nedeljku Tišanoviću @Nency Star #alo #alodnevnenovine #aloonline #zakuvavanje #dubravkadjedovic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading