ZAVRŠIO ETF, A SADA SPAVA U TRAMVAJU Tužna sudbina beskućnika Ace: Živeo u Kanadi, bombardovanje mu promenilo život (FOTO)
Alo

Jedna fotografija koja je pre dve godine zabeležena u beogradskom tramvaju na liniji broj 5 nedavno je opet privukla pažnju javnosti. Slika muškarca srednjih godina, vidno zapuštenog kako leži na podu gotovo praznog tramvaja, izazvala je različite reakcije i nagađanja na društvenim mrežama.

Komentari koji su usledili bili su raznoliki, a spekulisalo se o tome da li je muškarac pijan, drogiran, onesvešćen ili jednostavno odmara. Oni koji su ga prepoznali tvrdili su da je reč o beskućniku po imenu Aca, koji često boravi na Studentskom trgu, razgovarajući sa prolaznicima.

Tužna Acina sudbina

Prema tvrdnjama korisnika društvenih mreža, Aca je diplomirao na jednom od najtežih fakulteta, proveo deo života u inostranstvu, a povratak u Srbiju nakon bombardovanja značio je preokret u njegovom životu. Tako kažu ljudi u komentarima, iako ova verzija priče nije potvrđena.

"Aca mi je jednom prilikom pričao da je završio ETF i da je tokom devedesetih otišao u Kanadu, pa se vratio posle bombardovanja. Ne znam da li je izbaronisao, ali je delovao iskreno. Baš smo se lepo ispričali, tad je bio skroz fin i pristojan. Nosio je i onog napuklog Fendera pa mi je bilo baš krivo, voleo bih da popravi tu gitaru", glasio je jedan od komentara. "Tacno je i za ETF i za Kanadu. Znam mu porodicu", glasio je drugi komentar.

 

Mnogi su nakon ove priče potvrdili da je istina, a uzrok njegovih problema, kako je naveo jedan korisnik, leži u turbulentnom bračnom životu. Međutim, pitanje koje se postavlja nakon ovog događaja jeste da li je ijedan od putnika u tramvaju pružio pomoć ili pažnju ovom čoveku u nevolji.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading