Ivica Golubović
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Komšije nestalog Ivice Golubovića (39) u Prijepolju, kome se 3. decembra gubi svaki trag, pokazale su ogromnu solidarnost. Ostavili su sve svoje poslove i bez reči krenuli u potragu za voljenim Ivicom. Za nestalog mladića imaju samo reči hvale, a uplakane komšinice mole da se apel širi kako bi Ivicu što pre pronašli, prenosi Telegraf.

"To je znate kakvo dete, dobro, vredno. Da je ikad pravio probleme pa da kažete, ali nikad... Svi ga volimo", kroz suze nam priča komšinica.

Žene su svoje muževe ispratile, a oni su barabar sa policajcima pošli u potragu. Šef odseka za istraživanja posebno je upozorio ekipu koja će biti na reci, na vodostaj Lima.

"Vodostaj Lima i dalje je u porastu, molim vas mislite na svoju bezbednost".

Majka nestalog Ivice jako je potresena i suprugu postavlja iznova samo jedno pitanje.: "Da li si pronašao našeg Ivicu".

Prvi komšija u nedelju ujutru, trećeg decembra, poslednji put video je svog komšiju kako se vraća iz treće smene.

"Pitao sam ga: Ivice kako je prošla noć. I ja sam bio železničar, pa znam. Samo se požalio da je malo nazebao", priča komšija koji kaže da ništa nije slutilo da će nestati bez traga.

Kako kaže bio je materijalno obezbeđen, srećan, ali povučen dečko.

"Svima bi nam bilo lakše da znam da je imao povoda, ovako je sve misterija velika", zaključuje komšija.

Podsetimo, Ivica je poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njemu se od tada gubi svaki trag, a neutešna porodica u grču i strahu očekuje bilo kakvu vest.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading