planine 24. 11.
Foto: Alo/Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

U toku večeri u većini mesta biće suvo, a slab sneg ili slaba kiša će padati ponegde na severu i istoku Srbije, saopštio je RHMZ u 22 časa.

- U toku noći sneg se povremeno očekuje u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije uz manji snežni pokrivač. U ostalim krajevima uglavnom suvo, ponegde sipeća kiša (rosulja) ili slaba susnežica - navodi se u saopštenju.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak će biti oblačno i hladno, još ponegde sa sipećom kišom (rosuljom), na planinama provejavanje slabog snega.

U subotu se očekuje umereno oblačno sa sunčanim intervalima i suvo, a u nedelju po podne sa severozapada novo prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom, na severu Vojvodine, kao i u brdsko-planinskim predelima sa slabim prolaznim snegom.

Početkom naredne sedmice doći će do porasta dnevnih temperatura na vrednosti od 6 do 12 °C, uz kratkotrajnu kišu, a jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom uz pojačan severozapadni vetar očekuje se u sredu uveče i u toku noći ka četvrtku (13/14. decembra).

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading