ČAČAK
Foto: Alo/Foto: RINA

Podsetimo, velika tragadija zadesila je Čačak prošle godine u junu kada je u saobraćajnoj nesreći poginula četvorica mladića. 

Po završetku današnjeg programa učesnici su izašli na Gradski trg i u znak sećanja na nastradale mladiće pustili u nebo golubove, balone, a kompanija „Sloboda” ispalia je četiri raketna plotuna uz poruku da Ognjen, Ivan, Luka i Nikola nikada neće biti zaboravljeni.

- Prerano su otišli, ali su ostavili dubok trag u srcima svih nas. Ne prođe nijedan dan, a da se ne prisetimo njihovog osmeha, njihovih anegdota koje svi prepričavamo uz osmeh, ali i veliku tugu. Na nama je da čuvamo uspomenu na njih kao danas i da ne dopustimo da ona ikad izbledi, kaže za RINU drugarica jednog od nastradalih mladića.

ČAČAK

Foto: RINA

 

Na platou ispred doma kulture bio je i otac nastradalog Ognjena Vasiljevića koji se uz potresne reči na kratko obratio okupljenima.

- Deco, zahvaljujem svima koji ste danas došli. Ovaj mural u centru grada sa njihovim likovima neka bude za vas bude blaženo mesto, izvor energije gde ćete moći svoje želje da realizujete, videćete. Dobili smo blagoslov. Svaki problem kad imate dođite ovde, kažite ga naglas i on će biti siurno rešen. Želim vas sve najbolje i još jednom vam duboko hvala, rekao je Boro Vasiljević. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading