METEOROLOG UPOZORAVA U petak ludilo, 20 stepeni na jednom kraju Srbije, a na drugom moguć orkanski vetar
Foto: Alo/Foto: Alo!

Prema najavi meteorologa Ivana Ristića, krajem sedmice možemo da očekujemo porast temperature, pa će u Loznici, na primer, maksimalna dnevna temperatura biti čak 20 stepeni.

- U petak, ponegde čak i u subotu gde bude slabiji južni vetar, možemo da očekujemo porast temerature. Biće više od 20 stepšeni, mislim da će ljudi krajem ovog vikenda opet biti u kratkim rukavima! – najavljuje Ristić i dodaje da će ovo otopljenje biti kratkotrajno, jer će nas već krajme vikenda zahvatiti polarni talas iz Rusije.

I dok se krajem sedmice u većem delu Srbije očekuje znatno toplije nego što je to bilo prethodnog vikenda, moguće je da će duvati veoma jak vetar na području Zapadne Srbije, upozorava Ristić.

- Proračuni pkazuju da bi Zlatribor, Bajina Bašta, delovi Zapadne Srbije mogli biti pod udarima veoma jakog vetra - kaže Ristić za Alo!.

BONUS VIDEO 

@alo_portal Psiholog Snežana Repac otkriva zašto se mladi danas ne upuštaju u ozbiljne veze! #alo #alonovine #alodnevnenovine #psiholog #psihologija #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading