Tužan, bolestan pas
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedan čovek je na Tviteru objavio priču o svom psu, koja će vas sigurno raznežiti. Gaša je bio ulični pas u Sudanu, i tamo mu život nije bio nimalo lak. Ali put ga je doveo do toplog doma u Beogradu. Nažalost, Gaša je ostao bez jedne noge, a i ima još povreda. Ispod objave nizali su se komentari podrške i za Gašu i za njegovog vlasnika.

Pas po imenu Gaša nije običan pas. Ne samo što fizički izgleda drugačije od drugih, nego je i njegova životna priča drugačija.

Upravo zbog svoje jedinstvenosti ovaj ljubimac jednog Beograđanina prikupio je brojne simpatije na Tviteru.

Neimenovani Muškarac iz Beograda koji je ovog psa udomio, opisao je na svom Tviter profilu Gašu kao "ogromnog fajtera". Takođe u kratkim crtama objasnio je kako je njegov životni - od uličnog psa u Sudanu do toplog doma u Beogradu - izgledao.

 - Nikada vam nisam pričao o Gaši. Znam da odmah mislite 'pa ovaj pas nema jednu nogu. Gaša je pronađen u Sudanu kao ulični pas koji je bio izujedan od strane drugih pasa (ima baš dosta ožiljaka). Koliko znamo tada je i ostao bez noge. Posle toga su ga udomili moji sadašnji poslodavci, pa ga eto put naneo i u Beograd - napisao je Beograđanin podlivši sa drugima i sliku ovog psa.

 

Onda je dodao da je mu je pored noge, nastradao i pršljen - sve zbog njegovog borbenog stava.

 

- Gaša je ogroman fajter, kada je sam mio je i drag, ali čim ugleda nepoznatog psa kreće u borbeni stav (tako nešto nikada nisam video). Nažalost u jednoj takvoj situaciji mu je nastradao i pršljen. Kretanje je jako otežano ali postoji, vodimo ga i jednom nedeljno na fizio tretman na Veterinarski fakultet - dodao je on.

Mnogima se priča o ovom psu svidela, zbog čega su se najpre zahvalili onima koji su Gašu prvi udomili, a potom i Beograđaninu koji sada brine o njemu.

"Hvala im za njegov život i brigu o njemu", "Duša...I ja sam različita i teško hodam... zato sam slaba na ovakve sudbine. Hvala što je prihvaćen i ima svoj dom. Divni ste i vi i vaši prijatelji", "Divan je tako prgav", "Gaša je super heroj!", "Predivan je, moguće je i da su ga koristili za ulične borbe. Moj brat je udomio psa u Kejptaunu u Južnoj Africi iz azila, slično ponašanje ima. Vrlo miran i pitom sa ljudima ali kada vidi drugog psa doživi pomračenje", bili su neki od komentara ispod ove objave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
pas

Komentari (0)

Loading