Za vikend sneg i olujni vetar
Foto: Alo/Foto ALO!

Po Vojvodini dolazi do postepenog razvedravanja sa sunčanim periodima koje se popodne širi na veći deo severne i zapadne Srbije.

Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo, osim na krajnjem jugu Srbije gde je moguć slab sneg. Temperatura u 22h od -1°C do 2°C.


Požarevac: U sredu hladnije uz promenljivu oblačnost sa kratkotrajnom susnežicom i snegom ujutru i pre podne, a popodne suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura oko 1°C, a maksimalna 4°C.  Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.

Niš: U sredu hladnije sa kišom, susnežicom i vlažnim snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna 5°C.  Uveče suvo.

Užički region: U sredu hladnije uz povremenu kišu, susnežicu i sneg u prvom delu dana. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 5°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari oblačno sa snegom i najviše do 0°C na 1000 mnv.

Vojvodina: U sredu hladnije uz promenljivu oblačnost koja odlazi na jugoistok i razvedravanje, najpre na severu Vojvodine. Pre toga, ujutru može biti kratkotrajne susnežice i snega u centralnim i južnim predelima Vojvodine, dok se popodne svugde očekuju sunčani periodi. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 1°C, maksimalna od 3°C do 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 1°C.

Novi Sad: U sredu hladnije uz promenljivu oblačnost sa kratkotrajnom susnežicom i snegom ujutru, a od sredine dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura oko 0°C, a maksimalna 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 0°C.

Subotica: U sredu hladnije uz sunčane periode i malo oblaka. Vetar umeren severozapadni. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna 3°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -1°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana suvo i toplije nego u sredu. Prolazno naoblačenje na severu Srbije može usloviti slabu kišu ppodne. U ostalim predelima suvo. Počeće da duva južni i jugoistočni vetar i biće u pojačanju. Pritisak malo ispod normale i u daljem padu. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do 0°C, maksimalna od 8°C na jugu Srbije do 16°C u Loznici. Uveče suvo i relativno toplo, a samo po Vojvodini je moguća slaba kiša ponegde. Temperatura u 22h od 6°C do 12°C.
U petak vrlo toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni vetar i promenljivu oblačnost  koja će usloviti povremenu kišu krajem dana i u noći ka suboti na severu i jugozapadu. U subotu oblačno sa kišom uz zahlađenje krajem dana. U nedelju hladnije i suvo na severu, a u ostalim predelima sa susnežicom i snegom.

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading