debeli sremac
Foto: Printscreen/Tviter/Arsil

Debeli Sremac, ili Hugestaff, ima 330.000 pretplatnika, a on i Steva Đubre kupovali su frule i šajkače u Nišu i paradirali po ulicama, zbog čega je naišao na osude pratilaca iz Hrvatske.

"Mislim da ste ovom epizodom izgubili gledanost u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Već znate zašto“, glasio je komentar na snimak srpskog jutjubera Debelog Sremca.

Sremac i Steva zajedno su jeli burek u Nišu, a zatim su posetili najstariju kafanu. Iako su u Niš došli, kako kažu, "da jedu i piju", saznali su da se u jednom hotelu nalaze reprezentativci Srbije, a Steva Đubre je želeo da se slika sa poznatim fudbalerom i trenerom Draganom Stojkovićem Piksijem, Posle neuspeha jer nisu uspeli da dobiju informaciju od obezbeđenja gde je reprezentacija, otišli ​​su da kupe šajkače, srpske nacionalne kape.

Zatim su se zaustavili ispred Spomen-obeležja žrtvama NATO agresije na SR Jugoslaviju, kao podsetnik mlađima koji gledaju da to ne zaborave.

 

 

"Moram da podsetim da mlađe generacije gledaju ovaj video i nikada ga ne zaboravljaju. Jer ovo je spomen-obeležje žrtvama NATO agresije na bivšu Jugoslaviju, odnosno našu lepu Srbiju, koja je trajala 77 dana“, rekao je Steva Đubre, podsetivši da je tada imao 20 godina, a Debeli Sremac je dodao da je imao 10.

"Inače, radi se najverovatnije o ljudima koji su poginuli jer je Niš gađan kasetnim bombama, što je zabranjeno Ženevskom konvencijom i pravilima ratovanja. Možete oprostiti, ali nikada zaboraviti. Ne širimo mržnju“, rekao je Steva.

Zatim su otišli ​​u suvenirnicu i kupili frulu i dve šajkače, i sa njima na glavi prošetali ulicama Niša.

Zbog ovog snimka rasplamsala se debata u komentarima kako neki smatraju da je neprikladno to što nose "šajkače, naročito od pratilaca iz Hrvatske.

"Ljudi nisu deca, videli smo da je Steva Đubre zaista ĐUBRE! Steva je u jednom trenutku lupio kokardom po glavi i pevao o četničkom vođi čika Draži. Mislim da je potpuno nepotrebno na ovom kanalu..."

Na komentar gledaoca da je Jutjuber "ovom epizodom izgubio gledanost u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. Već znate zašto“, odgovorio je Debeli Sremac.

"Ne znam, zašto? Šta smo pogrešili, kako mislite da se ponašam? Od početka govorim da volim svoje i poštujem tuđe! Kao što smo posetili Niš, posetićemo i druge gradove u drugim zemljama. Mislite li da prikazivanje hrvatske zastave u klipovima ne nervira nekoga iz Srbije? Ili Ezan sa Džamije u Bosni koji se čuje ne remeti nekom duševni mir? Svima nešto nekad smeta, na meni je da snimim i prenesem preko kamere dešavanje. Radimo promocije svega i svuda, kome…“

Komentar gledaoca koji misli da će ovim spotom Debeli Sremac izgubiti publiku u BiH i Hrvatskoj, jutjuber je to zakačio kao prvi u komentarima, a neki su to primetili.

"Sada mislite da ste kralj, jer ste zakačili komentar koji je pomalo kontroverzan, pa će biti još bolje za vaš kanal... kao što obično radite! Ovaj put mislim da se šališ. Pročitajte malo i druge komentare i braće Srba i biće ti jasno da je ova emisija u najmanju ruku neukusna, gost je dosadio i ne treba ti to. Zašto se braniš kad je sve ok???“

Ipak, bilo je i onih kojima sadržaj snimka nije smetao.

"Samo ti nastavi sa ovakvim videima, a kome smeta šajkača je upravo pokazao da i ne zaslužuje da bude na kanalu. Ne treba se odreći Srbije zbog par pregleda iz lepe njihove… a kompleksi su strašna stvar“, glasio je jop jedan od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading