psiholog
Foto: Alo/Alo

Psiholog Snežana Repac se za Alo!, između ostalih tema, dotakla i problema sa kojima se nose novije generacije, naročito oni u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama kada je u pitanju započinjanje romantične veze ili zajedničkog života.

- Mladi ljudi u toj šaradi svega imaju problema da prihvate šta je normalno i da znaju kako da se ponašaju u vezama - započinje ona.

Usled toga, kaže psiholog mnoge veze "pucaju" jer nema poverenja i zbog društvenih mreža deluje da je izbor potencijalnih partnera veliki, ali se niko ne upušta u dublje odnose iz raznih strahova od povređivanja i emotivnosti.

@alo_portal Psiholog Snežana Repac otkriva zašto se mladi danas ne upuštaju u ozbiljne veze! #alo #alonovine #alodnevnenovine #psiholog #psihologija #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

- Postavlja se pitanje da li će to biti veza gde postoji lojalnost i odanost, i radi se o monogamnoj vezi, ili je to veza u kojoj su svi u raznim takozvanim "kombinacijama" i koje nisu dobro objašnjene i definisana - kaže ona.

Ona kaže da je razlog taj što svako ulazi u vezu sa već postavljenim ličnim očekivanjima i radi se o nespremnosti na kompromise:

- Danas izgleda kao da svako eksperimentiše sa sobom i drugim ljudima pa svako dolazi iz svog sveta koji je drugačiji od onog u koji ulazi. Svako dolazi sa svojom slikom, predstavom i mentalitetom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading