policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Neobičnu akciju pronalaženja „nestale“ osobe ovog popodneva imala je valjevska policija, koja je završila na najbolji mogući način – pronalaskom u centru grada šestogodišnjeg dečaka koji se prethodno neprimetno išetao iz Stomatološkog Doma zdravlja!

Dežurnu službu policije u Valjevu u 16.50 časova alarmirala je doktorka iz dečje službe Stomatološkog Doma zdravlja, prijavljujući da je šestogodišnji dečak, koji je kod zubara došao u pratnji svoje bake, jednostavno – nestao, prenosi Blic.

Brzom akcijom, policajci su blokirali taj deo centra grada, da bi deset minuta od prijema prijave, „nestalog“ mališana locirali, identifikovali i sustigli u Karađorđevoj ulici 101, kod nekadašnje državne apoteke „Dr Miša Pantić“.

Dečak, koji po svemu sudeći nije bio obradovan posetom zubaru, od Stomatološkog Doma zdravlja, koji se nalazi u Karađorđevoj 45, praktično je prošao kroz tri centralna gradska kvarta i prešao tri prometne raskrsnice Karađorđeve sa ulicama Vojvode Mišića, Vuka Karadžića i Vlade Danilovića, pre nego što su ga policajci sustigli i potom predali baki.

Srećna Valjevka, baka mališana, zahvalila se policiji na brzoj intervenciji i pronalasku unuka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading