PLATILA DEPOZIT, RAČUNE, KIRIJU I ZAVRŠILA NA ULICI Evo zbog čega je bahata gazdarica izbacila porodicu iz stana na Voždovcu
Foto: Društvene mreže

Naime, Emilija se na društvenim mrežama požalila na bivšu gazdaricu i svoj problem izložila u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

- Želim da podelim svoje iskustvo u vezi sa stanom koji se nalazi na Voždovcu, kako bih vas informisala i možda sprečila neprijatnosti koje sam ja doživela. Naime, gazdarica ovog stana nas je izbacila u roku od mesec dana. Uselili smo se u stan 7. oktobra preko agencije, pri čemu je zakupnina iznosila 400 evra. Uplatili smo depozit od 400 evra, tekuću kiriju od 400 evra, kao i agencijsku proviziju od 200 evra - napisala je Emilija.

Naglasila je da su dodatno platili i novembarsku kiriju krajem oktobra.

Izdavanje stana

Facebook

 

 

- U stanu se pojavilo mnogo problema, a prema agencijskom ugovoru i popisu neispravnosti, vlasnica stana, koja ne živi u Srbiji, trebala je organizovati popravke. Nakon što smo mesec dana tražili da se nešto preduzme, poslala je svog prijatelja, "majstora", koji je samo ušao, pogledao i otišao, ne obavljajući nikakav popravak - navela je ona.

Dodala je da je usledilo iznenađenje kada ih vlasnica pozvala i saopštila da neće slati majstore i da im daje otkaz ugovora o zakupu.

- Kada smo predložili da sami popravimo stvari o našem trošku, ona je to odbila i dala nam jednostrani otkaz. Zapanjujuće je da, nakon što smo platili sve troškove i čak ponudili da sami popravimo neispravnosti, vlasnica sada izdaje stan za višu cenu - 450 evra. P.S. novi oglas u prilogu nova cena 450 evra - zaključila je Emilija.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal Kakav je vaš stav o ovome? Da li bi smestili svoje roditelje u starački dom? 🤔 #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryou #fypシ #fypシ゚viral #viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading