Pošta Srbije
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Jutros je na sednici Vlade usvojen zaključak o isplati 20.000 dinara pomoći svim radnicima Pošte Srbije, izuzev rukovodstva. To je dogovoreno u sporazumu koji su sinkikati poštanskih radnika potpisali sa premijerkom Anom Brnabić prošle nedelje. 

Kako nezvanično saznajemo, ova pomoć biće isplaćena svima onima koji su se vratili na posao i do danas preuzeli svoje radne obaveze. Isplata dvadeset hiljada dinara, prema sporazumu, biće isplaćena do subote 25. novembra.

Najnoviji podaci pokazuju da se ogromna većina radnika Pošte Srbije vratila na posao na čitavoj teritoriji zemlje, te tako i velika većina radnika do subote može očekivati pomoć od 20.000 dinara. 

Podsećamo, prethodne nedelje su rukovodioci obustave rada pretili radnicima i rukovodiocima pošta da će „pasti krv“ ukoliko filijale pošte budu proradile, dok su neki drugi vređali kolege, novinare i predsednicu Vlade na najgnusnije načine. Neki od njih su isti dan pozivali da se podrži lista Srbija protiv nasilja na predstojećim izborima. Mnogi radnici pošte nakon toga su shvatili da su bili izmanipulisani i već istog dana su se vratili na posao.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Trt

20.11.2023 12:46

Čovek u srbiji je jeftiniji od 200€?