NESREĆA
Foto: Alo/Foto: Z.G.

Sinoć je bila nezgoda kod Čajetine, a danas oko 13 časova malo niže. Na svu sreću nema stradalih, ali ima povređenih i velike štete na automobilima.


A da se bahato vozi na ovoj deonici pokazuje i sledeći snimak. Džip mercedes je krećući se iz pravca Zlatibora ka Užicu prvo preko pune linije preticao vozila, da bi samo par trenutaka kasnije preticao preko duple pune linije u delu magistralnog puta gde su tri trake. 
NESREĆA

Foto: Z.G.

 

 


Ovako rizičnom vožnjom vozač ovog džipa dovodi u pitanje ne samo svoj život, već živote saputnika i onih koji dolaze iz suprotnog smera, a koji su preko isprekidane linije krenuli u preticanje.

Pogledajte snimak ovog divljanja:

Z. G.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bane

11.11.2023 16:28

Slažem se da je ovakva vožnja neprihvatljiva, ali šta je sa tim uzurpatorima puteva koji voze 30km/h i izluđuju ostale normalne vozače provocirajući ih da počine ovakvu ludost.