Sniženja u Lidlu
Foto: Promo/Promo

 Reč je o kukuruznom brašnu proizvođača Interpak 2015 d.o.o. pod nazivom "S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g"  dobavljača DPS KLAS GROUP DOO  jer su u njemu otkriveni mikotoksini (Aflatoksin) koji u slučaju konzumiranja tokom dužeg vremenskog perioda mogu imati štetne posledice.

Kompanija navodi na svom sajtu da svi potrošači koji su kupili ovaj proizvod sa rokom upotrebe do 01.04. 2024. godine mogu da ga vrate u bilo koju prodavnicu. Povrat novca će biti izvršen i bez dostavljenog računa.

"Obaveštenje se odnosi isključivo na proizvod “S ljubavlju domaće Kukuruzno brašno belo 500g” sa rokom upotrebe 01.04.2024. od proizvodjača INTERPAK 2015 DOO, dobavljača DPS KLAS GROUP DOO, ostali rokovi upotrebe ovog proizvoda nisu ugroženi. Obaveštenje se ne odnosi na druge proizvode od dobavljača DPS KLAS GROUP DOO koji se prodaju u Lidl Srbija, kao ni na proizvode od drugih proizvođača. Kompanija Lidl Srbija se izvinjava zbog nastale neprijatnosti i zahvaljuje se na razumevanju", navodi Lidl na svom sajtu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading