Turčin isprobava srpsku hranu
Foto: Printscreen/Printscreen/ TikTok

Junus Emre Dogan (24) se iz Alanje zbog ljubavi prema Mileni preselio u Beograd. Upoznali su se na plaži, ostali u kontaktu, a njegova upornost i ljubav su se isplatili. Junus danas živi i radi u Beogradu, naučio je srpski jezik u rekordnom roku i kako kaže, obožava naše običaje i muziku. Jednom prilikom je i sam priznao da je najviše zavoleo pesme Tome Zdravkovića, piše Espreso.

Osim što je veliki ljubitelj naše narodne muzike, Junus i vrlo rado isprobava i naše tradicionalne specijaliete i jela. Tako je njegova supruga Milena, nedavno objavila na društvenoj mreži TikTok jedan simpatičan video pod nazivom "Ocenjujem srpsku hranu" u kojem Junus isprobava i ocenjuje pinđur, džem od šljiva i gibanicu.

On je redom probao, prvo gibanicu, ili kako je on naziva "gibaja". Kada ga je Milena upitala za ocenu, Janus joj je dao osmicu.

- Idemo pimbur, pinđur, kako lepo izgleda. To moramo da imamo u Turskoj, mi volimo ljuto... Devet - ocenjuje dalje Junus.

- Idemo na kraju od šljiva. Ja sam mislio da vi pravite samo rakiju od šljiva. Mnogo je slatko. Mnogo je lepo. Ja kao Turčin volim ono što je ljuto - dodao je za kraj.

Na kraju je pinđur Junus ocenio sa 10, gibanicu sa 9 i džem od šljiva sa 8, ali kako je sam na kraju ustanovio - sve mu je potaman.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading