albanska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Piše: M. J.

Ovaj sudija koji o tome piše knjigu kaže da albanska mafija dominira lukom Antverpen u Belgiji, strateškom tačkom prometa kokaina.

- Novac albanske mafije uništava divnu albansku obalu. Dva su razloga zašto pišem knjigu o albanskoj mafiji. Prvo zato što me Albanija jako privlači, a drugi je činjenica da sam u profesionalnom životu imao dosta kontakata s albanskom mafijom. Ona je sveprisutna i moćna širom Evrope, a posebno u Belgiji -  rekao je belgijski sudija.

Sudija Majkl Klais izneo šokantne tvrdnje: ALBANSKA MAFIJA GOSPODARI BELGIJOM

Alo

 

Kontraobaveštajac Ljuban Karan za Alo! kaže da je sedište albanske mafije u Prištini, ne u Tirani, i da ona ne priznaje granice između lažne države Kosovo i Albanije.

- Albanska mafija je dobro uvezana sa zapadnim obaveštajnim službama, koje su im dozvolile nesmetano delovanje u tim zemljama. Upravo zato oni i gospodare lukom Antverpen. Priština je albanskoj mafiji omogućila političku i diplomatsku podršku, a pritom imaju i terorističku komponentu od terorističke OVK. Sve to čini ih veoma jakom i dobro organizovanom mafijom koja širom sveta ima svoje podanike i poslušnike koji su spremni na najprljavije poslove - rekao je Karan.

On je dodao da albanska mafija, koju čine i kriminalci iz Prištine, ima obavezu da izvršava razne zadatke koje dobijaju od zapadnih službi.

- Da bi mogla nesmetano da deluje širom Evrope, albanska mafija na Kosovu i Metohiji mora da izvrši sve ono što im neke zapadne obaveštajne službe zatraže - tvrdi Karan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading