Maša traži stan
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

Međutim kako je studije privela kraju i dobila posao, rešila je da se pozdravi sa studentskim domom i studentskim danima.

Napisala je u svojoj prvoj objavi na Fejsbuku, od uslova koje zgrada i sam stan moraju da imaju, bitne su tri stvari:

Ravan ulaz do zgrade ili rampa, prizemlje ili lift u zgradi i tuš kabina u kupatilu. Ipak i pored minimum uslova, Maša i dalje ne zna gde će živeti na jesen.

 

 

 

Da je potraga za stanom teža nego što je mislila, ova 26-godišnja devojka iz Bora, oglasila se još jednom na svom Fejsbuku.

"Dve nedelje kako sam objavila oglas da tražim stan. Niko mi se nije javio. Osim jednog čoveka 11.7. koji u stvari nije ukapirao da sam ja korisnik invalidskih kolica. Kada je sa istim bio upoznat - pojavila se osoba kojoj je obećao da nikom neće izdati stan dok ga ona ne vidi. Pet dana me je držao u neizvesnosti i danas sam obaveštena da je stan izdat toj osobi.

Nema stanova ili me stanodavci neće?

Ističem, on se meni javio da izdaje stan. Pa se iz ovog javlja pitanje: "Nema stanova ili me stanodavci neće?" napisala je Maša u svojoj objavi, zamolivši tom prilikom sve ljude da budu bez predrasuda.

Kako je takođe navela, spremna je za stan da izdvoji 350-400 evra.

Podrška Maši od ljudi na internetu je ogromna, a mi se nadamo da će je barem upola biti i od beogradskih stanodavaca, koji će na najlakši i najbrži način pomoći ovoj mladoj devojci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading