Ja volim Francusku
Foto: Alo/Alo

- Naš cilj je da uspostavimo mostove između Alzasa i određenog broja zemalja, u ovom slučaju Srbije, u okviru promocije Alzasa i Srbije - kaže predsednica Slađana Novaković.

Aktivnostima "Ja volim Francusku" i  "Međunarodne unije ALzasa" potpisan ja  bilateralni sporazum - uspostavljanje  edukativne saradnje  izmedju hotelijerskih srednjih skola i  fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Srbije i zemalja zapadnog Balkana sa  CEFPPA - evropski centar  iz Strazburga  za edukaciju i promociju stručnog usavršavanja u hotelskoj industriji - https://www.cefppa.eu/

Uz simbolične troškove upisa i stanarine u okviru  univerzitetskog smeštaja evropskog instituta  budući srpski studenti stari najmanje 18 god, imaju mogućnost jednogodisnjeg studiranja na racun francuske države dok im se u  okviru jednogodišnjeg školovanja dva do tri dana u nedelji obezbeđuje i profesionalna praksa zahvaljujući kojoj ce ostvarivati  i lepe zarade.

Uslov za upis u kalendarskoj 2023/24 je odličan uspeh iz srednje skole i osnovni nivo francuskog jezika.

Do 10.9. je rok za prijavu, a u septembru bi se vršio online upis. Za studente iz Srbije i zemalja zapadnog Balkana, školska godina počinje 01.10.2023.

Svaki budući student se može obratiti putem mejla javolimfrancusku@gmail.com

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading