IZNAJME STAN, UNIŠTE GA I PRITOM NIŠTA NE PLATE! Kruži upozorenje o prevarantima iz Niša, ovako se predstavljaju
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

U jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje stanova u Nišu, pojavila se objava koja upozorava ostale članove na određene osobe. Pomenute osobe važe za nepoželjne stanare, a po svemu sudeći nisu samo jednom načinili štetu.

- Ne izdajte stanove osobama koji se predstavljaju da su verenici Aleksandra i Dragan, ne samo što unište stan nego i ne plate ništa. Skloni su i da vam prodaju stvari iz stana - piše u objavi ispod koje je stajalo i dosta komentara, prenosi Blic.

Uzimajte im depozit i potpisujte ugovor

Mnogi komentari sugerisali su da je neophodno da se kao neko ko želi da izdaje stanove pripremite unapred za ovakve stvari i za svaki slučaj uvek uzmete depozit i potpišete ugovor koji bi trebalo overiti kod notara.

Neki članovi grupe su čak zatražili i njihove lične karte, jer imena koja su navedena u objavi ne moraju da predstavljaju ni realnu osobu. Obzirom da se radi o ciljanoj prevari, pitanje je da li su ta imena uopšte i prava?

-Neće se oni više tako predstavljati. Lične karte tražiti čim uđu u smeštaj... Ako su vam sumnjivi istog dana novac tražite da vam daju - napisao je jedan korisnik. Drugi je čak rekao da je obavezno uzimati depozit unapred i potpisati ugovor.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading