prevarantkinje haraju Beogradom
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ovo bi, ukratko, bio scenario po kome prevarantkinje poslednjih dana operišu po Beogradu.

Poslednji put su ojadile jednu ženu u naselju Braće Jerković, a snimak na kome se vidi kako ulaze u njenu zgradu podelio je jedan korisnik Instagrama na stranici Serbialive_Beograd.

„Reč je o dve pripadnice etničke manjine koje idu od zgrade do zgrade, zvone na interfon, traže stare stvari samo da bi ušle u neki stan i onda na prevaru uzimaju stvari iz stana. Snimak je snimljen u ulici Braće Jerković. Mojoj kumi su uzeli razne dragocenosti i novac. Ako neko ima neki info o dotičnima, neka piše meni u DM. Zvone na interfon, pričaju kako žele stare stvari, a kada im neko otvori, počinju priču o vradžbinama“, napisao je ovaj čovek.

Još strašnije od same prevare je što je autor objave dobio pregršt kritika umesto očekivanog razumevanja i podrške.

„Zar vas mama nije naučila da ne otvarate vrata nepoznatima?“, upitao je neko, dok je drugi dodao: „Tvoja kuma je težak d***l!“

„Trebalo je da im skuva supu, ali domaću, pileću“, našalili su se mnogi, a bilo je i komentara da je „kuma trebalo da im prepiše stan“ i „gde je ona bila dok su joj prevarantkinje trkeljisale po kući“.

Da ipak nije reč o jednom slučaju danka za lakoverne, pokazala je izvesna Tamara, koja je i posavetovala autora objave šta da radi za ubuduće.

„Neka kuma nabavi kucu. Meni su se uhvatili za kvaku i iznenadili se kad su videli mog labradora. Pustila ih je da uđu, a onda je bio karambol. Da su mogle, pobegle bi sa petog sprata preko terase.“

Isti par gatara-lopova posetio je i Novi Beograd.

„Ova devojka prva je jako lepa i bela, jutros su gostovale na NBG odvojeno, niko ih ne pušta u zgradu, ulete za nekim ko šeta psa na sabajle ili iza dokone babe“, napisala je Nada, a izvesna Mirjana dodala je da su „ove bile i u Mladenovcu“!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading